Studietur

Turen går til London – Berlin – Hamborg – København. Fire fantastiske byer, som skolen ældste klasser har besøgt. De ældste elever har mulighed for at komme på studietur i slutningen af deres tid på Skolen i Skibby. Formålet med en længere studietur er af både faglig og social karakter. Studieturen integreres i den daglige undervisning, og vi arbejder med både lærer- og elevstyrede forløb og oplæg. Turen er desuden en mulighed for at fordybe sig, få en by, et sprog og en fælles oplevelse ind under huden.

For flere af eleverne er det første gang de i længere tid er væk hjemmefra og i udlandet. Derfor forbereder vi os grundigt hjemmefra og har tæt kontakt med hjemmet. Et år blev vi i Danmark (København), hvilken gav os mulighed for at sammensætte et ’lightforløb’, for de elever, der ikke kunne magte et helt dagsprogram.

Se billeder fra vores studieture her