Faciliteter

Skolen i Skibby ligger i et hyggeligt gammelt villakvarter i Skibby. Huset er meget rummeligt, og indrettet, så hver gruppe har deres eget lokale med mulighed for fleksibel indretning efter behov. Dertil kommer lokaler, som kan bruges til gruppe- og eneundervisning.
I den ene etage er der indrettet faglokaler til bl.a. musik, billedkunst, værkstedsfag og mødelokale.
Det er skolens holdning, at lokaler og omgivelser skal fremstå som pæne, velholdte og hyggelige. Vores elever har behov for at være i trygge rammer, så derfor er det en del af pædagogikken, at også de fysiske rammer er i orden. Det er udtryk for omsorg og respekt.
Hver enkelt elev har sin egen individuelt indrettede arbejdsplads. Ofte er der behov for særlig afskærmning, for at kunne samle sig om skolearbejdet. Hver elev har sin egen computer og skolen er i besiddelse af de nyeste undervisningsmaterialer.
Vi har en stor have, hvor der bl.a. findes en bålhytte, legehus og legeplads for de mindste.
I kort afstand fra skolen har vi et stykke skov med en lille hytte. Her er der plads til friluftsliv og udeundervisning.
Skolen er naturligvis røgfri, og har været det siden åbningen i 1995 !

Idrætshallen og boldbanerne
Vi er så heldige at bo lige ved siden af Skibbyhallen og boldbanerne, som vi har adgang til bruge.

Skibby Bibliotek
Skibby Bibliotek ligger et par hundrede meter fra skolen, så det bruges flittigt.