Personale

Simon Andersen
Simon er autodidakt musiker og underviser, og har mange års erfaring fra især musikskoler. Simon var til en start faglærer på Skolen i Skibby, men  har i dag ansvaret for undervisning i forskellige fag. Udover sit virke på skolen, fungerer Simon som aktiv musiker, og er medejer af et lydstudie.

Katrine Aalling Bentsen
Katrine er uddannet lærer fra Zahle Seminarium med liniefagene specialpædagogik, dansk og religion. Har før hun startede på Skolen i Skibby 2018 arbejdet på skoler i København.

Martin Bjørnholt Olsen
Martin er uddannet lærer med liniefagene dansk og engelsk. Er uddannet ART-træner ( Agression Replacement Training). Martin har arbejdet i Folkeskolen indtil han i 2016 blev ansat på Skolen i Skibby

Jonas Schøller Nielsen
Jonas er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium. Han har speciale i dansk, samfundsfag og specialundervisning med fokus på indskolingen. Jonas er blevet ansat på skolen i 2011. 
Johanne Nielsen
Johanne er fra juni 2013 fastansat som lærer på Skolen i Skibby. Hun har under sin uddannelse arbejdet på skolen fast én gang om ugen. Johanne er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium. Johanne har suppleret med en kandidatuddannelse i "Læring og forandringsprocesser" på Aalborg Universitet.
Svend-Erik Pedersen
Svend-Erik er medstifter af Skolen i Skibby. Han har ansvar for skolens administration. Læreruddannet med erfaring fra folkeskolen, samt som leder af et socialpædagogisk opholdsted og som leder af musikskoler.
Katrine Sandahl
Katrine er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter. Var som studerende vikar på skolen, og var herefter i nogle år ansat som analytiker i privat virksomhed. I 2007 vendte Katrine tilbage til Skolen i Skibby - nu på fuld tid. Katrine har ansvaret for den pædagogiske ledelse og underviser i dansk og engelsk. Uddannet ART-træner.
Bo Vestberg
Bo er chauffør på skolens bus, som kører nogle af eleverne til og og fra skole.
Hanne Ytting
Hanne er cand.psych., specialist og supervisor i børnepsykologi og børneneuropsykologi. Hun har arbejdet med børn og unge med emotionelle og kognitive vanskeligheder i 30 år og har været supervisor for Skolen i Skibby siden 1997. Hanne har sin hovedbeskæftigelse i Neurocenter for børn og unge, og varetager VISO sager.